The search for excellence 

 

De kappersscharen van Shears International zijn professioneel en van zeer hoge kwaliteit. Onze scharen worden geproduceerd in Japan met verschillende staallegeringen, waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. Ook is er veel aandacht voor de ergonomie. 

 

  

 

Elegantie met ergonomie

Een Sakura schaar combineert elegantie met ergonomie, voor het allerhoogste gebruiksgemak. Daarom worden kappers blij van onze scharen. Ze voelen zich vrij om hun inspiratie te volgen, zonder zorgen over hun werkhouding. Zonder twijfels over de kwaliteit van de schaar. 

Kappers kunnen onze scharen blindelings vertrouwen. Uw aandacht is immers elders nodig: op het model, het haar en de persoonlijkheid van de klant. De schaar volgt enkel uw kundige vingers. U heeft het helemaal zelf in de hand.

 

 

Filosofie

De laatste jaren zijn mensen overal ter wereld bezig met de kwaliteit van hun leven. Ze filosoferen over wat ze gelukkig maakt, wat ze interesseert en welke mogelijkheden er zijn om een levensstijl te creëren die aangenaam is en voldoening geeft.  Met de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige scharen heeft Shears International goed op deze trend weten in te spelen. We speuren voortdurend wereldwijd de markten af naar producten of ideeën die het leven van een kapper gemakkelijker en comfortabeler kunnen maken.  De Sakura-scharen zijn ontworpen door Shears International en worden geproduceerd in Japan. 


Sommige schaarverkopers zullen u vertellen dat hun scharen ‘handgemaakt’ zijn. Wij zijn er juist trots op om te kunnen zeggen dat onze scharen dat niet zijn. Al in het vroegste stadium worden de scharen nauwkeurig en perfect gevormd door computergestuurde machines. En daarom is de eerste schaar exact hetzelfde als de 999ste schaar. Elke schaar wordt hierna door toegewijde vakmensen met de hand afgewerkt om een unieke balans en een hoog afwerkingsniveau te verkrijgen.

Professionele kappersscharen

De kappersscharen van Shears International zijn professioneel en van zeer hoge kwaliteit. Onze scharen worden geproduceerd in Japan met verschillende staallegeringen, waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. Ook is er veel aandacht voor de ergonomie, zodat kappers met veel plezier hun vak kunnen uitvoeren. 

Balans en gebruiksgemak

Kappersscharen van Sakura zijn gesmeed met de grootste zorg en met alle aandacht voor vorm, balans, spanning en metaalkwaliteit. Ze hebben de perfecte hoek, de ideale gewichtsbalans en een lange gebruiksduur. Ze bieden een enorm gebruiksgemak, de scharen zijn ontworpen om uw werk leuker en prettiger te maken.

De beste materialen

De Sakura-scharen zijn vervaardigd uit Hitachi-staal 440C, ATS-314, VG-10, SG2 of Kiseki-staal en bevatten kobalt, molybdeen, vanadium, chroom, wolfraam en mangaan. Sakura-scharen staan bekend om hun elegante ergonomische vorm die zorgvuldig uit de beste materialen wordt gemaakt. 

 

Maak persoonlijk kennis met Sakura

Bent u benieuwd hoe het knipt met een schaar, die met liefde en vakmanschap gemaakt is? Maak dan persoonlijk kennis en vindt de schaar die het beste je past.

bel ons voor een afspraakbekijk de Sakura collectie

yes! i love natural and authentic products, tell me more... 

leave us a message or give a call...

consciously
made

organic haircare and
beauty agency

adres
Hoogstraat 62
3552XN Utrecht

+316 450 918 74
 info@consciouslymade.nl

KVK 63923165

btw-id
NL001862533B40

 

This website uses analytics cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. We do not track you because we are righteous. We respect your privacy.