Wij geloven in de perfectie van de natuur en verplichten ons ertoe om dit te behouden met pure producten, verrijkt met gecertificeerde actieve bestanddelen. Onze samenstellingen zijn extra zacht omdat ze vrij zijn van agressieve surfactanten, parabenen, aardoliederivaten, lanoline, kunstmatige kleurstoffen en ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Zuivere en natuurlijke formules

Voor onze producten worden zuivere en fijne ingrediënten gebruikt. De reinigingsmiddelen zijn veilig en niet-agressief, ideaal voor de kwetsbare en gevoelige huid. De nieuwstegeneratie conditionerende bestanddelen is van plantaardige oorsprong, veilig, delicaat en 100% biologisch afbreekbaar. De conserveringsmiddelen worden ook voor de voedingsmiddelenindustrie gebruikt en zijn dus veilig en goed verdraagzaam.

Het gebruik van zuivere en fijne stoffen zorgt ervoor dat de haarvezel zich uit zichzelf herstelt, wat het haar zijn natuurlijke schoonheid teruggeeft. De positieve effecten van het gebruik van natuurlijke producten zijn na enkele keren te zijn aangebracht al duidelijk zicht- en voelbaar. Houd vol om het gewenste resultaat te bereiken. Geloof in natuurlijke schoonheid en ontdek de voordelen ervan.

 

 

 

Een natuurlijke en zachte kleuring, zonder ammoniak, gemaakt met ingrediënten van plantaardige oorsprong, gecertificeerde etherische oliën en actieve botanische bestanddelen. Ontworpen om het haar tijdens de inwerktijd te laten revitaliseren, garandeert een perfecte dekking van grijs haar en een heldere glans met natuurlijk effect. Een keuze uit koele tinten geïnspireerd door natuurlijke kleuren voor een authentieke, langdurige kleur.

Palet met koude tinten. Keuze uit 69 nuances, die geïnspireerd zijn op de natuur en haar kleuren. 

Natuurlijk effect

69 nuances die geïnspireerd zijn op de ongerepte natuur en zijn vele vormen, voor een kleur die de persoonlijkheid van elke vrouw op unieke wijze accentueert.

De nuances zijn geformuleerd met een koelere basis (blauw/ paars) om natuurlijke, heldere en langdurige kleurresultaten te garanderen

Organische ingrediënten

Een formule die verrijkt is met ingrediënten van plantaardige oorsprong, gecertificeerde etherische oliën en actieve botanische bestanddelen.

De biologisch gecertificeerde etherische citroen- en sinaasappeloliën* hebben een revitaliserende en antioxiderende werking, en zorgen voor gezond haar en een langdurige kleur.

Biologisch gecertificeerde passiebloemzaadolie* is een schoonheidselixer, dat helderheid en vitaliteit aan het haar geeft.

De plantaardige oliën uit druivenpitten en zoete amandelen hydrateren het haar op natuurlijke wijze en beschermen de huid tijdens de inwerktijd.

*Goedgekeurd door Ecocert.

Zachte formule

Om de behandeling zachter te maken, bevat Earth Colour geen ammoniak en potentieel agressieve stoffen zoals PPD, PEG/PPG en resorcinol. Een formulering zonder minerale oliën, “slack wax”, parabenen, thiazolinon en dierlijke ingrediënten.

Het resultaat is een product met een delicate geur, dat tijdens het kleuren verzorgend werkt voor huid en haar.

Cruelty free and vegan

Earth Colour is trots op de diervriendelijke en veganistische certificering van PETA, een erkenning die onze betrokkenheid bij dieren bevestigt.

Het certificaat wordt uitsluitend toegekend aan producten, die gemaakt zijn zonder gebruik te maken van ingrediënten van dierlijke oorsprong of getest op dieren.

Duurzame keuze

Alle producten, verpakkingen, omhulsels, accessoires van “EARTH – AUTHENTIC GREEN CHOICE” vertegenwoordigen Previa’s betrokkenheid bij een betere ethiek en duurzaamheid.

We besteden zorg en aandacht bij elke keuze, zodat elk onderdeel wordt verkregen door verspilling zoveel mogelijk te verminderen en aandacht te besteden aan duurzaamheid in elke fase van het productie- en consumptieproces.

Om deze reden geven wij de voorkeur aan hergebruikte materialen, verkregen uit duurzame en recyclebare bronnen voor zo min mogelijk schade aan het milieu.

Onze passie voor schoonheid en liefde voor de natuur hebben ons ertoe gebracht om woordvoerder te zijn voor een nieuw concept in cosmetica: een product dat niet alleen goed is voor huid en haar, maar ook voor het milieu.

De dagelijkse schoonheidsroutine verandert in een gebaar van liefde voor de planeet.

Toont alle 40 resultaten

yes! i love natural and authentic products, tell me more... 

leave us a message or give a call...

consciously
made

organic haircare and
beauty agency

adres
Hoogstraat 62
3552XN Utrecht

+316 450 918 74
 info@consciouslymade.nl

KVK 63923165

btw-id
NL001862533B40

 

This website uses analytics cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. We do not track you because we are righteous. We respect your privacy.